Startsidan

Kalendarium

  • 2019-10-29 09:00 - 16:00 Integrera kultur i skolämnen – Kolla Kultur Kolla Kultur är Kulans årliga kostnadsfria kompetensutvecklingsdag för lärare, bibliotekarier och skolledare från kommunala och fristående skolor i Stockholm.
    Plats: Teater Tre, Rosenlundsgatan 12
  • 2019-11-05 14:00 - 16:00 Presentation av vårens nya böcker En presentation av nyutkomna barn- och ungdomsböcker för förskoleklass–årskurs 6.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
  • 2019-11-06 En konferens om språkstörning Ta del av en konferens som fokuserar på språkstörning – dess orsaker, konsekvenser och utmaningar. Hur kan du som lärare och pedagog stödja elever med språkstörning för ökade möjligheter till skolframgång?
    Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Föregående12345678910111213141516171819202122232425Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Digital kompetens

Digital kompetens

Du som är lärare i Stockholms stad erbjuds ett stort utbud av kurser och seminarier inom digitalisering.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.