Startsidan

Kalendarium

 • 2018-04-26 13:00 - 16:00 NTA – Naturvetenskap och teknik för alla, introduktionsutbildning för grundskolan NTA står för naturvetenskap och teknik för alla och ger dig som pedagog möjlighet att arbeta laborativt med naturvetenskap och teknik från förskoleklass upp till årskurs 9.
  Plats: NTA Stockholm, Avestagatan 29, Spånga
 • 2018-05-07 10:00 - 2018-05-08 16:00 Fortbildning för dig som undervisar i slöjd Med avstamp i såväl forskning som praktik belyser vi flera olika utmaningar i slöjdlärarens arbete. Ta del av två intressanta dagar som ger dig inspiration och fördjupad kunskap om slöjdens möjligheter!
  Plats: Essinge Konferenscenter, Segelbåtsvägen 15, Stora Essingen
 • 2018-05-18 08:30 - 11:00 NTA – Naturvetenskap och teknik för alla, introduktionsutbildning för förskolan Med NTA-programmet (Naturvetenskap och Teknik för Alla) möter du och barnen naturvetenskapliga fenomen på ett lustfyllt och utmanande sätt.
  Plats: NTA Stockholm, Avestagatan 29, Spånga
 • 2018-05-22 - 2018-05-23 Barn och böcker på Skansen Barn och böcker med tävlingen; En bok i världen
  Plats: Skansen
 • 2018-05-23 13:00 - 16:00 Introduktion till programmering Att arbeta med programmering ger på ett roligt och stimulerande sätt en djupare förståelse för vår omvärld och för dagens digitala teknik.
  Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen

Föregående12345678910Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Programbanken

Sök i Programbanken efter pedagogiska program baserade på kategorier och ämnen. Du kan också söka via läroplanernas mål för att hitta pedagogiska program för din undervisning.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.