Startsidan

Kalendarium

 • 2018-02-05 09:30 - 2018-02-06 15:00 Fortbildning för dig som undervisar i engelska Välkommen till en forskningsförankrad konferens som ger dig både teoretiska och praktiska perspektiv på engelsk språkdidaktik. Många av föreläsningarna är på engelska, passa på att få ett språkbad!
  Plats: Näringslivets Hus, Stockholm
 • 2018-02-19 14:00 - 17:00 Trixa med film Trigga barnens nyfikenhet och utveckla barnens digitala kompetens genom att skapa film.
  Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
 • 2018-03-27 14:00 - 17:30 Berätta med film Trigga barnens nyfikenhet och utveckla barnens digitala kompetens genom att skapa film.
  Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
 • 2018-04-25 - 2018-04-26 Konferens för dig som undervisar i musik Ta del av en konferens med fokus på musikämnet där du får inspiration och ämnesfördjupning. Med föreläsningar som belyser aktuell forskning i musikpedagogik och ger dig praktiska exempel som du kan använda i din undervisning, hälsas du varmt välkommen!
  Plats: Hotel Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A
 • 2018-05-22 - 2018-05-23 Barn och böcker på Skansen Barn och böcker med tävlingen; En bok i världen
  Plats: Skansen

Föregående1234567Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Programbanken

Sök i Programbanken efter pedagogiska program baserade på kategorier och ämnen. Du kan också söka via läroplanernas mål för att hitta pedagogiska program för din undervisning.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.