Startsidan

Kalendarium

  • 2019-08-15 Kartläggning och särskild bedömning - vad gör vi sedan? Läsa, skriva, räkna-garantin för tidiga stödinsatser blir lag den 1 juli 2019. Därför bjuder utbildningsförvaltningen i Stockholms stad in stadens pedagoger till en kompetensutvecklingsdag hos Elevhälsans professionsstöd den 14 och 15 augusti 2019.
    Plats: Storavan, Trekantsvägen 3, plan 5, Liljeholmen
  • 2019-08-15 Skolverkets reviderade kartläggningsmaterial för förskoleklass (torsdag 15/8 -19) "Läsa, skriva, räkna - en garanti för tidiga stödinsatser" tillsammans med Skolverkets reviderade kartläggningsmaterial för förskoleklass
    Plats: Bolindersalen, Bolinders plan 1
  • 2019-09-03 18:00 - 19:30 Jämna steg- en väg till läsning Svenska Dyslexiföreningen - Region Storstockholm i samarbete med ABF Stockholm bjuder in till föreläsningen: Jämna steg- en väg till läsning
    Plats: ABF Sveavägen 41, Stockholm

Föregående12345678910111213141516171819Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Digital kompetens

Digital kompetens

Du som är lärare i Stockholms stad erbjuds ett stort utbud av kurser och seminarier inom digitalisering.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.