Startsidan

Kalendarium

  • 2019-11-20 13:00 - 16:00 Anpassa för elevers variationer Vad är en NPF-säkrad skola? Vi visar praktiska exempel på hur du kan anpassa klassrumsmiljön till elevers olikheter inom perception och kognitiv förmåga.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
  • 2019-11-21 Naturvetenskap i förskolan Med hjälp av aktuell forskning och exempel från praktiken djupdyker vi i frågor som är aktuella för förskolans naturvetenskapsundervisning.
    Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
  • 2019-11-21 09:00 - 11:00 Presentation av höstens nya böcker En presentation av nyutkomna barn- och ungdomsböcker för förskoleklass–årskurs 6 med särskild inriktning på fritidsverksamheten.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen

Föregående12345678910Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Digital kompetens

Digital kompetens

Du som är lärare i Stockholms stad erbjuds ett stort utbud av kurser och seminarier inom digitalisering.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.