Startsidan

Kalendarium

  • 2019-11-27 09:00 - 16:30 Förskolans eventdag 2019 Välkommen till en dag om digital kompetens och digitala arbetssätt i förskolan! Det blir en blandning av föreläsningar, seminarier och workshops med fokus på digitala och kreativa arbetssätt.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
  • 2019-11-27 13:00 - 15:00 SMART Learning Suite med SMART Notebook – fortsättningskurs En fortsättningskurs för dig som kommit igång med SMART Notebook.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen
  • 2019-11-28 Läsa Skriva Räkna - En garanti för tidiga stödinsatser. Deltagarna får denna heldag en gedigen genomgång av "Läsa, skriva, räkna - en garanti för tidiga stödinsatser" och Skolverkets reviderade kartläggningsmaterial för förskoleklass.
    Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, plan 5

Föregående1234567891011121314151617181920212223242526Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Digital kompetens

Digital kompetens

Du som är lärare i Stockholms stad erbjuds ett stort utbud av kurser och seminarier inom digitalisering.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.