Startsidan

Kalendarium

  • 2020-03-03 09:30 - 16:00 Undervisning i förskolan Förskolans undervisningsuppdrag har förtydligats i den reviderade läroplanen Lpfö 18. Under en heldag djupdyker vi i undervisningsbegreppet och förskolans undervisningsuppdrag utifrån aktuell forskning och praktiknära föreläsningar. Välkommen!
    Plats: Van der Nootska Palatset
  • 2020-03-05 16:00 - 19:00 Lärarkväll: Få kraft att skapa rörelse! En kväll med fokus på mekanismer och enkla tekniska system med en förhandsvisning av vår kommande utställningsyta om krafter och rörelser.
    Plats: Tom Tits Experiment - Södertälje
  • 2020-03-17 - 2020-03-18 Fortbildning för dig som undervisar i engelska Välkommen till en konferens med forskningsrön och inspiration för dig som undervisar i engelska på högstadiet och gymnasiet!
    Plats: Näringslivets Hus, Stockholm

Föregående1234567891011121314151617181920212223242526Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Digital kompetens

Digital kompetens

Du som är lärare i Stockholms stad erbjuds ett stort utbud av kurser och seminarier inom digitalisering.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.