Startsidan

Kalendarium

 • 2017-10-31 - 2017-11-01 CanSat Nyfiken på rymdteknologi? Lär dig att skapa ett lärorikt rymdprojekt för elever. Vi vill ge lärare i gymnasie- och senare delen av grundskolan en generell ingång till rymdteknologi
  Plats: Tom Tits Experiment, Södertälje
 • 2017-10-31 09:30 - 16:00 Fortbildning för pedagoger Skärp dig! – Om värdet av vassa verktyg och om framgång i slöjdsalen
  Plats: Sickla
 • 2017-11-01 Fortbildning för pedagoger Slöjda en saga – om att sätta ord på handens arbete och om att locka fram inspiration i ord och handling
  Plats: Stockholm
 • 2017-11-02 12:30 - 16:00 Arbeta mot våldsbejakande extremism Grundläggande utbildning om våldsbejakande extremism
  Plats: Konradsbergs aula, Konradsbergsvägen 7A
 • 2017-11-03 08:30 - 12:00 Arbeta mot våldsbejakande extremism Grundläggande utbildning om våldsbejakande extremism
  Plats: Konradsbergs aula, Konradsbergsvägen 7A
 • 2017-11-06 14:00 - 17:00 Skriv och läs med Ipad på lågstadiet Använd digitala verktyg i språk- och skrivinlärningen. Låt eleverna skapa multimodala texter där ord, bild och ljud samspelar. Dokumentera digitalt och ha roligt tillsammans.
  Plats: Medioteket, Trekantsvägen 3, Liljeholmen

Föregående12345678910111213Nästa

Gå till kalendariet

When you are lärare

Satsningen When you are lärare består av en humoristisk filmserie på webben, poddar, fakta, samtal och diskussioner om läraryrket.

Nyanlända

Utbildning för nyanlända elever är ett område som fått allt större uppmärksamhet de senaste åren. Här finns stödmaterial, information, tips och mycket annat för dig som arbetar med nyanlända elever.

Sociala medier och bloggar

De sociala medierna har blivit mötesplatser där elever och lärare skapar eget innehåll och kommunicerar. Här finns en sida med tips, information och regler för sociala medier i undervisningen.

Förskola

På den här sidan samlar vi material om förskolan. Läs om reflektionstid, den tredje pedagogen eller språkutveckling. Kolla i kalendariet, se på filmer och läs blogginlägg. Allt handlar om förskolan.

Kulan

Med hjälp av Kulans sökverktyg hittar du föreställningar och aktiviteter som passar förskolan och skolan. Innehållet i Kulan är aktuellt, kvalitetsgranskat och sorterat. Sök och boka i Kulan!

Programbanken

Sök i Programbanken efter pedagogiska program baserade på kategorier och ämnen. Du kan också söka via läroplanernas mål för att hitta pedagogiska program för din undervisning.

Elever i behov av särskilt stöd

Här finns information, inspiration, material och blanketter för arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Bläddra i LÄRA

LÄRA Stockholm är utbildningsförvaltningens tidning. Bläddra i senaste eller äldre nummer i olika format.