SETT 2017

https://www.youtube.com/watch?v=dNllzDx4vro

SETT-dagarna är Skandinaviens största konferens och mässa om det moderna och innovativa lärandet. Här erbjuds inspiration och kunskap kring hur vi kan utnyttja digitaliseringen för att nå högre måluppfyllelse för våra elever.

SETT står för Scandinavian Educational Technology Transformation och vänder sig till förskollärare, lärare, skolledare och beslutsfattare inom skola och utbildning. I år genomförs mässan under tre dagar 3 - 5 maj i Kistamässan.

Seminarieprogrammen fylls på allt eftersom och bjuder på inspirerande föreläsningar och praktiska workshopar som ska ge besökarna nya idéer om hur de kan utveckla både sig själv och sin skola i nya spännande riktningar. Här kan du se alla talare.

Nytt för i år är SETT Master Class som är sex unika workshops, en på morgonen och en på eftermiddagen, som ges alla tre dagarna.

I utställningsdelen, som är gratis att besöka, finns kommuner som visar upp sina projekt samt leverantörer av pedagogiska plattformar, hårdvara och mjukvara. Utställningen öppnar klockan 9 varje dag och stänger 16.30 utom onsdag då den stänger klockan 17.

Till Allmänna lärar- och pedagogspåret, Styrnings- och ledningsspåret och SETT Master Class måste du boka konferensbiljett.

Stockholmsmontern

I Stockholms stads monter har vi ett makerbord där du får konstruera, programmera, skapa och bygga. Du kan delta i en vattenrobottävling, kliva in i Stockholmskällans bildarkiv, undersöka Mediotekets roboteklåda, hälsa på mekanoroboten och mycket mer.

Trappföreläsningarna

Alla föreläsningarna som hålls i Stockholmsmonterns trappa är gratis. Några av föreläsningarna är dubblerade för att för att så många som möjligt ska få chans att höra. Trappans sittplatser är begränsade. 

Senast uppdaterad 22 februari 2017