Jobba i Stockholm

  •  

https://www.youtube.com/playlist?list=PLe00Yo9QCgtR2w4IUPPL3ZnjhT54nPexs&feature=edit_ok

Många möjligheter för dig som jobbar som lärare i Stockholm

Att jobba som lärare i Stockholms stad innebär att du arbetar för en av Sveriges största arbetsgivare. Du kan få nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. I Stockholm finns över 170 kommunala skolor att välja bland.

Eftersom Stockholm ständigt växer behöver vi många fler lärare. 2021 beräknas grundskolan att ha ökat med ca 27 000 elever.

Stockholms stad strävar efter att skapa en jämlik och hållbar skola för alla barn. Vill du vara med i detta viktiga arbete? 

Läs utbildningsnämndens verksamhetsplan 2017. 

Lärare i Stockholms stad får mer

Som lärare i Stockholms stad har du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll och göra karriär inom läraryrket. Du får tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarier. Du kan bli VFU-handledare, utvecklingslärare, försteslärare, lektor, lärarcoach och forskare.

Du får också möjlighet att röra dig inom en stor organisation därmed tillgång till en bred skara skolor med olika pedagogiska inriktningar och en mångfald av pedagogisk utveckling. Alla lärare i Stockholms stad har tillgång till aktuell forskning och senaste nytt inom utbildningsfrågor.

Är du nyfiken på vad en stockholmslärare tjänar?

Vill du bli skolledare?

För dig som siktar på en chefskarriär erbjuder vi intressanta utvecklingsmöjligheter från gruppledare till rektorsprogram. Utmaningarna för en skolledare, med den mångfald som Stockholms skolor erbjuder, är oändliga. Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa en jämlik och hållbar skola och samtidigt utvecklas i din ledarroll.

Som skolledare i Stockholms stad får du tillgång till förvaltningens chefsprogram med utbildningsinsatser, nätverk och utvecklingsaktiviteter. På Linkedin ser du vilka rektorstjänster vi söker just nu.

Lediga lärarjobb i Stockholms stad

Här hittar du lediga jobb i Stockholms skolor.

Nyfiken på skolor i Stockholms stad?

Det här är pedagoger på Abrahamsbergsskolan, en av 142 grundskolor i Stockholms stad.

Tidningen LÄRA

I utbildningsförvaltningens tidning LÄRA kan du läsa om lärare i Stockholms stad.

Film1

Pedagog Stockholm film

Här samlar vi alla filmer vi gjort om lärande i Stockholm. Dyk in och leta bland dina favoritämnen!