LegiLexi fördjupning: Analysera mera och utveckla din undervisning

  •  
Tid
2019-10-14 14:00 - 16:00
Typ
Bedömning och betyg, Språkutveckling
Plats
Medioteket, plan 5, Trekantsvägen 3
Årskurser
1, 3
Sista anmälningsdag
2019-10-08
Arrangör
Medioteket, ALE (Avdelningen för uppdrag kring lärande och elevhälsa)

Den här eftermiddagen får du möjlighet att utveckla och fördjupa dina analyser av dina elevers resultat i kartläggning med LegiLexi.

Sofia Norén, verksamhetschef LegiLexi, håller i eftermiddagen den 14e oktober kl 14-16. Vi är hos oss på Medioteket, Trekantsvägen 3.
Du som tidigare deltagit i någon av LegiLexis presentationer eller använder verktyget får nu möjlighet att delta i en uppföljning med fokus på analyserna av elevernas resultat. Detta ger i sig ett stöd till ett formativt arbetssätt.
Under eftermiddagen ges du först en kort introduktion till LegiLexis analysverktyg med tips och tricks för en effektivare analys. Resten av eftermiddagen ägnas åt att med utgångspunkt i en exempelklass analysera elevresultat och tillsammans med kollegor planera nästa steg (undervisning, insatser, utredning etc.) utifrån analysresultaten.
Vi tror att eftermiddagen kommer att kännas mer meningsfull och relevant om alla deltagare har arbetat med LegiLexi. Helst ska du ha hunnit genomföra två testomgångar.
Bra att ha med sig: Dator
Denna eftermiddag genomförs i samarbete mellan Sofia Norén och Toura Hägnesten.

Målgrupp för händelsen

Pedagoger anställda i Stockholms stad

Kostnad

Kostnadsfritt

Anmälan

https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=125004

Kontakt

Toura Hägnesten
08-50833848
toura.hagnesten@stockholm.se