Kreativitet och barns lärande

  •  
Tid
2019-02-19 17:30 - 19:30
Typ
Förskola, Förskola
Plats
Junibcken, Djurgården
Årskurser
0 (Förskola)
Sista anmälningsdag
2019-01-18
Arrangör
Sagolekhuset Junibacken

I och med revideringen av förskolans läroplan har diskussionen kring vad som är undervisning i förskolan blivit aktuell. Hur kan lärande kring olika frågeställningar, projekt och händelser skapas i interaktion barn emellan och mellan barn och pedagoger?

My J Swahn, ateljérista och pedagogisk utvecklingschef inom förskolan, föreläser och delar med sig av konkreta tips kring hur förskolans miljöer kan organiseras så att de genom lek och kreativitet inspirerar barnet till nya idéer samt oväntade och spännande möten med material och rum.

Junibacken erbjuder aktuella föreläsningar för personal i förskolan. Dessa kvällar riktar sig främst till dig som arbetar med barn i förskoleåldern, men alla intresserade är självklart välkomna. Under kvällen finns möjlighet att inleda kvällen med en tur i Sagotåget samt att handla till 20 % rabatt i bokhandeln. En matig macka och ett glas vin (alkoholfritt alternativ finns) bjuder vi också på innan föreläsningen drar igång.

Målgrupp för händelsen

Pedagoger verksamma i Stockholmsområdet
Pedagoger anställda i Stockholms stad

Kostnad

300 kr/person ex moms. Anmälan är bindande och du/ni blir debiterade för antal anmälda oavsett bortfall. Om någon i ert sällskap inte har möjlighet att närvara går det bra att skicka en kollega/vän istället.

Anmälan

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/424351417548415A467340

Kontakt

Eva Blomkvist
08-587 230 79
pedagogik@junibacken.se