Skolledar-AW med Nobelpristema

Tid
2017-03-13
Typ
Organisation och ledarskap
Plats
Nobelmuseet, Stortorget 2, Gamla stan
Årskurser
3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Vuxenutbildning, X (tionde skolåret)
Sista anmälningsdag
2017-03-10
Arrangör
FoU-enheten, utbildningsförvaltningen Stockholms stad

Du som är skolledare – kom på AW med Nobelpristema måndag 13 mars på Nobelmuseet! Vi får chansen att träffas, mingla, se en rolig pjäs och diskutera hur vi får alla elever att våga satsa.

På Skolledar-AW bjuder vi på wraps, mingel och en rolig och tankeväckande teaterföreställning om kvinnliga Nobelpristagare som heter Skandal. Baren i Bistro Nobel är öppen för den som vill köpa något att dricka.

Kom från 17.00 och ät, mingla och snacka. 18.00 drar vi igång teatern Skandal som är en timmes föreställning om de kvinnliga Nobelpristagarna i fysik, kemi och medicin.

Syftet är att träffas, ha trevligt, se en rolig pjäs och tillsammans fundera över hur nya Nobel Center kan bli en viktig resurs för skolor och lärare. Ta med dina kollegor och anmäl er snarast här!
https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=103727

PS är du lärare, skolbibliotekarie, pedagog eller liknande och tycker det här låter kul? Håll utkik - en extra pedagogkväll kommer snart!

Varmt välkomna!
Annika Hedås Falk, projektledare på Utbildningsförvaltningen och chef för pedagogisk utveckling Nobel Center

Eventet görs av Nobel Center i samarbete med Utbildningsförvaltningen, Stockholms stad och Sveriges Skolledarförbund Stockholm

Kostnad

Kostnadsfritt.

Anmälan

https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=103727

Kontakt

Annika Hedås Falk
0761240814
annika.hedas-falk@stockholm.se