Skolmåltid 2019

  •  
Tid
2019-03-25 - 2019-03-26
Typ
Organisation och ledarskap, Organisation och ledarskap
Plats
Best Western Kom Hotel, Döbelnsgatan 17,Stockholm
Årskurser
0 (Förskola), 0 (Förskoleklass), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Gymnasium
Arrangör
Kompetensteamet

Vi bjuder in till en tvådagarskonferens för dig som arbetar med mat och måltider inom skolan.

Du erhåller kunskap om hur du kan bygga en skolmatsverksamhet med hög måltidskvalitet där elevernas hälsa och välmående är i fokus. Vi tittar även närmare på ekonomiska förutsättningar och hur du kan möta nya krav med hänsyn till en begränsad budget. Du fördjupar dig i ämnen som exempelvis ekologisk matlagning, matsvinn och måltidsmiljö och kommer dessutom öka din kunskap om hur skolköket kan användas som en pedagogisk resurs. Utöver det kommer du lära dig mer om rekrytering av personal, kompetensförsörjning och hur skolköket blir en attraktiv arbetsplats. Du tar del av den senaste forskningen inom skolmat och lär dig mer om hur vi kritiskt kan ta till oss ny kunskap om matvanor och trender.

Kostnad

5480 kr exkl moms

Anmälan

https://kompetensteamet.se/anmalan/

Kontakt

Charleen Fichtner
Charleen.fichtner@kompetensteamet.se