Om webbplatsen

  •  

Redaktionen längtar ut i det gröna, fotograf: Jessica AtterlingRedaktionen längtar ut i det gröna, fotograf: Jessica Atterling

Lärarna är det bästa läromedlet

Varje dag sker små och stora underverk i förskolor och skolor i Stockholm. Färdigheter och kunskap utvecklas med stöd av det bästa läromedlet: Lärarna.

Det här är Pedagog Stockholm

På webbplatsen Pedagog Stockholm presenterar vi goda och lärande exempel från förskolor och skolor i Stockholms stad. Det gör vi genom att berätta om förskollärare och lärares arbete med barn och unga. Vi gör det för att inspirera till utveckling av verksamheterna och undervisningen. Det är en del av arbetet mot våra mål att alla elever ska ha den bästa tänkbara utbildningen som finns att få.

På Pedagog Stockholm hittar du flera praktiska funktioner. Varje vecka kan du läsa nya spännande reportage och artiklar om lärare och förskollärare i Stockholms stad. I kalendariet får du tips om föreläsningar, filmvisningar och kurser som du kan ta del av. I Kulan hittar du ett rikt utbud av kultur som erbjuds din förskola och skola i Stockholm. På Pedagog Stockholms blogg kan du följa alla våra bloggare som skriver om skola och utbildning.

Pedagog Stockholm drivs av utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.

Populära funktioner och länkar

Längst ned i sidfoten på alla sidor på Pedagog Stockholm hittar du genvägar till våra mest populära funktioner och verktyg.

Mejla gärna till oss på redaktionen pedagogstockholm@stockholm.se

Helena Karlson
helena.karlson@stockholm.se

Senast uppdaterad 19 april 2017