Lärarnas forskningskonferens 2019

Ställ en fråga eller lämna kommentar

Ställ en fråga eller lämna en kommentar. Ange en epostadress om du vill ha svar på din fråga.

* = Obligatorisk uppgift

Ansvarig förvaltning
Utbildningsförvaltningen
08-508 330 00
Kontakt

  •  

För åttonde året i rad anordnas nu LFK, Lärarnas forskningskonferens. LFK är ett forum för undervisningsutvecklande och lärardriven skolforskning. Syftet med konferensen är att bidra till lärarprofessionens vetenskapliga grund och beprövade erfarenhet. Här möts lärare för att presentera, diskutera och ta del av forsknings- och utvecklingsprojekt med utgångspunkt i frågor som rör undervisning och ämnesdidaktik.

Årets konferens anordnas den 29 oktober på Kunskapsgymnasiet Globen. Konferensen är kostnadsfri och lunch och kaffe ingår. Förra året deltog 340 personer och konferensen är ett bra tillfälle att få diskutera forsknings- och utvecklingsprojekt med lärare och forskare inom fältet.

Forskningskonferensen arrangeras av Stockholm Teaching & Learning Studies, STLS,  och Kunskapsskolan. STLS är en samverkansplattform mellan Stockholms stad, Botkyrka kommun, Nacka kommun, Fryshusets gymnasium, Kunskapsskolan och Stockholms universitet med syfte att leda och samordna undervisningsutvecklande ämnesdidaktisk forskning – för, med och av lärare.

Information och anmälan

Information och program 14/10 [pdf]
Book of abstracts 24/10 (pdf)

Konferensen är nu fullbokad och anmälan stängd. Har du frågor kontakta Sebastian Björnhammer på mejl 
sebastian.bjornhammer@kunskapsskolan.se

Senast uppdaterad 24 oktober 2019